Polijsten

Uitgebreide polijstbehandeling

Bij Honders Car Reconditioning bieden we polijstbehandelingen aan om de lak van uw auto te herstellen en de ultieme glans terug te laten keren. Onze polijstbehandeling is een proces waarbij we de bovenste laagjes van de lak verwijderen met een polijstmachine en polijst-pads, om krassen, oxidatie en andere oneffenheden te verwijderen. Vervolgens gebruiken we verschillende soorten polijstmiddelen om de lak te egaliseren en op te poetsen, wat resulteert in een gladdere, glanzendere en meer reflecterende afwerking. Een polijstbehandeling kan de lak ook beschermen tegen verdere schade. Bij Honders Car Reconditioning werken we met professionele apparatuur en veel ervaring om de beste resultaten neer te zetten.

Het ontstaan van oneffenheden.

Bij Honders Car Reconditioning hebben we veel dingen meegemaakt, maar iedere auto die bij ons binnenkomt heeft oneffenheden in de lak. Deze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Kleine krasjes, oxidatie, steenslag en weersinvloeden zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van lakbeschadigingen. Kleine krasjes kunnen ontstaan door bijvoorbeeld takjes langs de auto, een sleutelbos of zand op de weg. Oxidatie is vaak het gevolg van langdurige blootstelling aan zonlicht en weersinvloeden. Steenslag kan ontstaan door het rijden op een grindweg of door steentjes die door andere voertuigen worden opgeworpen. Bij Honders Car Reconditioning helpen we u graag om deze oneffenheden te verwijderen en de lak van uw auto weer als nieuw te maken.

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Persoonlijke hulp

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Ook leren wij u graag meer over het onderhouden van uw auto!

Jaren aan kennis en ervaring

Wij zijn sinds 2005 actief in de auto detailing. Reinigen, polijsten en beschermen is dagelijkse kost en dat maakt dat wij met iedere auto en specifieke situatie kunnen omgaan.

Blije klanten door goed resultaat

U zult merken dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat door het oog voor detail en de mate waarin wij ons inzetten voor klanttevredenheid.

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en ik help u vrijblijvend verder.

Ik zal u zo spoedig mogelijk benaderen om uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst denk ik mee in de juiste behandeling voor uw voertuig!

Honders scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 190 reviews

Dirk van Zee
Read More
Onze 16 jaar oude Porsche gebracht om weer wat leven in de lak te krijgen. Na een zeer prettig ontvangst en veel uitleg een afspraak gemaakt. Toen we de auto ophaalden konden we onze ogen niet geloven! alle lichte krasjes waren verdwenen. Tijdens het wassen ontstaan er immers vaak lichte "swirls" welke in de zon enorm zichtbaar zijn. De auto is van buiten weer als nieuw. Ik had geen beter bedrijf kunnen treffen!
John Wevers
Read More
Op advies van een vriend onze 7 jaar oude Kia Picanto bij dit mooie bedrijf gebracht voor een uitgebreide wasbeurt en interieurreiniging. Zeer vriendelijk gastvrij ontvangst. De bedrijfsruimte is zeer schoon en en het bedrijf oogt ook erg professioneel. Na 2 uur (!) poetsen etc. ziet de Picanto er nu weer als nieuw uit! Ieder hoekje en gleufje is meegenomen. De wasstraat is voor ons nu zeker verleden tijd!
Melissa de Jong
Read More
Vandaag onze vw golf 8 r-line weer opgehaald nadat hij door een ander bedrijf niet goed was behandeld. Het resultaat mag er wezen!😀
Kees Spek
Read More
Mijn auto laten polijsten en beschermen met een keramische coating. Super kwaliteit en gedreven om resultaat neer te zetten voor zijn klanten. Daarnaast een prettige vakman die je graag iets leert over zijn vak en wat hij doet. Ik ben met goeie tips naar huis gegaan welke mij gaan helpen goed voor mijn auto te zorgen!
Afspraak maken

Gemakkelijk en snel geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!