Modesta installateur

Wat is Modesta?

Als Modesta dealer werken wij met een vooraanstaand merk in de wereld van hoogwaardige oppervlaktebeschermingen. Modesta is gespecialiseerd in het creëren van duurzame glascoatings voor een breed scala aan toepassingen. De producten van Modesta bieden uitzonderlijke bescherming tegen omgevingsinvloeden, zoals vuil, water, UV-straling en alledaagse slijtage, waardoor de levensduur van behandelde oppervlakken aanzienlijk verlengd wordt.

Wij onderscheiden ons als Modesta dealer door het gebruik van hun geavanceerde nanotechnologie, de lange duurzaamheid van hun coatings en de milieuvriendelijke formules. Deze innovatieve eigenschappen stellen ons apart van concurrenten, en bieden klanten niet alleen een superieure bescherming, maar ook een meer duurzame en onderhoudsvriendelijke optie. 

Wat betekent dit voor u?

Het zijn van een officiële Modesta dealer betekent het dat wij deel uitmaken van een exclusieve groep professionals die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van deze hoogstaande producten. Het vereist expertise in oppervlaktebehandeling, precisie en aandacht voor detail. Installateurs doorlopen een strenge training om de producten correct te leren toepassen, om zo de beste prestaties en klanttevredenheid te waarborgen. 

Dit dient als teken voor u dat er een professionele detailer met uw auto aan de slag gaat. Zie het als een BOVAG gecertificeerde garage, maar dan voor detailing. Wij behandelen uw auto met uiterste precisie en oog voor detail om voor u het beste resultaat op te leveren!

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Lange standtijd

De coatings van Modesta bieden een kwalitatieve hechting wat resulteert in een langdurige standtijd, indien de auto op de juiste manier wordt behandeld!

Ultieme glans

De manier waarop de coating aan de lak hecht zorgt voor een ultieme glans zonder imperfecties in de harde blanke laklaag die de coating achterlaat. 

Ruim aantal mogelijkheden

De Modesta coatinglijn kent maar liefst 14 coatings waardoor er voor iedere auto, klant en ieder budget een passende coating te vinden is. 

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en ik help u vrijblijvend verder.

Ik zal u zo spoedig mogelijk benaderen om uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst denk ik mee in de juiste behandeling voor uw voertuig!

Honders scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 190 reviews

Dirk van Zee
Read More
Onze 16 jaar oude Porsche gebracht om weer wat leven in de lak te krijgen. Na een zeer prettig ontvangst en veel uitleg een afspraak gemaakt. Toen we de auto ophaalden konden we onze ogen niet geloven! alle lichte krasjes waren verdwenen. Tijdens het wassen ontstaan er immers vaak lichte "swirls" welke in de zon enorm zichtbaar zijn. De auto is van buiten weer als nieuw. Ik had geen beter bedrijf kunnen treffen!
John Wevers
Read More
Op advies van een vriend onze 7 jaar oude Kia Picanto bij dit mooie bedrijf gebracht voor een uitgebreide wasbeurt en interieurreiniging. Zeer vriendelijk gastvrij ontvangst. De bedrijfsruimte is zeer schoon en en het bedrijf oogt ook erg professioneel. Na 2 uur (!) poetsen etc. ziet de Picanto er nu weer als nieuw uit! Ieder hoekje en gleufje is meegenomen. De wasstraat is voor ons nu zeker verleden tijd!
Melissa de Jong
Read More
Vandaag onze vw golf 8 r-line weer opgehaald nadat hij door een ander bedrijf niet goed was behandeld. Het resultaat mag er wezen!😀
Kees Spek
Read More
Mijn auto laten polijsten en beschermen met een keramische coating. Super kwaliteit en gedreven om resultaat neer te zetten voor zijn klanten. Daarnaast een prettige vakman die je graag iets leert over zijn vak en wat hij doet. Ik ben met goeie tips naar huis gegaan welke mij gaan helpen goed voor mijn auto te zorgen!
Afspraak maken

Gemakkelijk en snel geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!