Reinigen

Uw auto professioneel laten reinigen

Wanneer een auto gereinigd wordt, dient hierbij rekening te worden gehouden met het maken van waskrassen. Wasstraten zijn échte boosdoeners door het wrijven van zand en vuil over de lak, maar ook bij een handwas is de kans op krassen érg groot. Om uw auto van een professionele wasbeurt te voorzien doorlopen wij in brede zin de volgende stappen: 

Interieur reiniging

U brengt het een groot deel van uw tijd door in het interieur van uw auto. Een schoon interieur van je auto is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, het heeft een positief effect op de levensduur van de materialen en de hygiëne van het voertuig. Een vuil interieur resulteert vaak in een slechtere luchtkwaliteit. Een schoon interieur vermindert hierdoor allergenen en ziektekiemen.
Om het interieur goed te wassen, verwijderen wij eerst alle afval en los vuil. Vervolgens zuigen wij het gehele interieur uit, inclusief de bekleding, matten en kieren. Na het verwijderen van vuil en het uitzuigen van het interieur reinigen wij alle oppervlakken met interieurreiniger en een microvezeldoek. Ramen reinigen wij met glasreiniger en speciale ramendoeken om strepen te voorkomen. 

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Persoonlijke hulp

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Ook leren wij u graag meer over het onderhouden van uw auto!

Jaren aan kennis en ervaring

Wij zijn sinds 2005 actief in de auto detailing. Reinigen, polijsten en beschermen is dagelijkse kost en dat maakt dat wij met iedere auto en specifieke situatie kunnen omgaan.

Blije klanten door goed resultaat

U zult merken dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat door het oog voor detail en de mate waarin wij ons inzetten voor klanttevredenheid.

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en ik help u vrijblijvend verder.

Ik zal u zo spoedig mogelijk benaderen om uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst denk ik mee in de juiste behandeling voor uw voertuig!

Honders scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 190 reviews

Dirk van Zee
Read More
Onze 16 jaar oude Porsche gebracht om weer wat leven in de lak te krijgen. Na een zeer prettig ontvangst en veel uitleg een afspraak gemaakt. Toen we de auto ophaalden konden we onze ogen niet geloven! alle lichte krasjes waren verdwenen. Tijdens het wassen ontstaan er immers vaak lichte "swirls" welke in de zon enorm zichtbaar zijn. De auto is van buiten weer als nieuw. Ik had geen beter bedrijf kunnen treffen!
John Wevers
Read More
Op advies van een vriend onze 7 jaar oude Kia Picanto bij dit mooie bedrijf gebracht voor een uitgebreide wasbeurt en interieurreiniging. Zeer vriendelijk gastvrij ontvangst. De bedrijfsruimte is zeer schoon en en het bedrijf oogt ook erg professioneel. Na 2 uur (!) poetsen etc. ziet de Picanto er nu weer als nieuw uit! Ieder hoekje en gleufje is meegenomen. De wasstraat is voor ons nu zeker verleden tijd!
Melissa de Jong
Read More
Vandaag onze vw golf 8 r-line weer opgehaald nadat hij door een ander bedrijf niet goed was behandeld. Het resultaat mag er wezen!😀
Kees Spek
Read More
Mijn auto laten polijsten en beschermen met een keramische coating. Super kwaliteit en gedreven om resultaat neer te zetten voor zijn klanten. Daarnaast een prettige vakman die je graag iets leert over zijn vak en wat hij doet. Ik ben met goeie tips naar huis gegaan welke mij gaan helpen goed voor mijn auto te zorgen!
Afspraak maken

Gemakkelijk en snel geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!