Glascoating

Bescherm uw voertuig met een glascoating

Bij Honders Car Reconditioning bieden we bescherming aan voor auto’s middels glascoatings. Met een glascoating wordt er een beschermende laag aangebracht over de lak van uw auto. Deze laag beschermt tegen krassen, oxidatie, UV-straling, zure regen, vogelpoep en andere invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt de glascoating voor een diepere glans van de lak en blijft de auto langer schoon. Door de gladde, waterafstotende coating kan vuil zich minder snel hechten aan de lak van uw auto. Dit maakt het wassen van uw auto veel gemakkelijker en sneller. Bij Honders Car Reconditioning adviseren we u graag over de beste glascoating voor uw auto.

Aanbrengen van een coating

Bij Honders Car Reconditioning brengen we geregeld glascoatings aan op auto’s van klanten. Het aanbrengen van de glascoating gebeurt in verschillende stappen. We beginnen met het grondig reinigen en polijsten van de lak om ervoor te zorgen dat de coating optimaal hecht aan de lak. Vervolgens brengen we de coating gelijkmatig aan met een applicator en laten we deze uitharden. Hierdoor ontstaat er een beschermende laag over de lak van uw auto, die beschermt tegen krassen, UV-straling en andere invloeden van buitenaf. Bij Honders Car Reconditioning hebben wij sinds 2005 ervaring met glascoatings en gebruiken we professionele apparatuur om uw auto de beste bescherming te bieden.

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Uitvoering

Ophalen

Persoonlijke hulp

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Ook leren wij u graag meer over het onderhouden van uw auto!

Jaren aan kennis en ervaring

Wij zijn sinds 2005 actief in de auto detailing. Reinigen, polijsten en beschermen is dagelijkse kost en dat maakt dat wij met iedere auto en specifieke situatie kunnen omgaan.

Blije klanten door goed resultaat

U zult merken dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat door het oog voor detail en de mate waarin wij ons inzetten voor klanttevredenheid.

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer
achter en ik help u vrijblijvend verder.

Ik zal u zo spoedig mogelijk benaderen om uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst denk ik mee in de juiste behandeling voor uw voertuig!

Honders scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 190 reviews

Dirk van Zee
Read More
Onze 16 jaar oude Porsche gebracht om weer wat leven in de lak te krijgen. Na een zeer prettig ontvangst en veel uitleg een afspraak gemaakt. Toen we de auto ophaalden konden we onze ogen niet geloven! alle lichte krasjes waren verdwenen. Tijdens het wassen ontstaan er immers vaak lichte "swirls" welke in de zon enorm zichtbaar zijn. De auto is van buiten weer als nieuw. Ik had geen beter bedrijf kunnen treffen!
John Wevers
Read More
Op advies van een vriend onze 7 jaar oude Kia Picanto bij dit mooie bedrijf gebracht voor een uitgebreide wasbeurt en interieurreiniging. Zeer vriendelijk gastvrij ontvangst. De bedrijfsruimte is zeer schoon en en het bedrijf oogt ook erg professioneel. Na 2 uur (!) poetsen etc. ziet de Picanto er nu weer als nieuw uit! Ieder hoekje en gleufje is meegenomen. De wasstraat is voor ons nu zeker verleden tijd!
Melissa de Jong
Read More
Vandaag onze vw golf 8 r-line weer opgehaald nadat hij door een ander bedrijf niet goed was behandeld. Het resultaat mag er wezen!😀
Kees Spek
Read More
Mijn auto laten polijsten en beschermen met een keramische coating. Super kwaliteit en gedreven om resultaat neer te zetten voor zijn klanten. Daarnaast een prettige vakman die je graag iets leert over zijn vak en wat hij doet. Ik ben met goeie tips naar huis gegaan welke mij gaan helpen goed voor mijn auto te zorgen!
Afspraak maken

Gemakkelijk en snel geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!